Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Piráti ano. S hnutím ANO bych byl opatrnější. Babiš je sice lepší než Sobotka nebo Kalousek, ale všímejte si i jeho okolí. Válková, Marvanová a Pelikán aneb zprasené ministerstvo spravedlnosti a tomu odpovídající stav justice. Dále jistá personální nouze, že na hejtmany musí kandidovat provařené kádry jako Pokorná Jermanová.

0 1
možnosti
MS

Připojuji se ke gratulantům s přáním, ať Vám to pořád tak dobře píše. R^R^:-)

http://jdem.cz/cguza2

0 0
možnosti
MS

Sorry, tady to nepatří. :-/

0 0
možnosti
MS

Ten váš nápad, že by všichni politici (nejen prezident) měli mít možnost kandidovat v jednom typu voleb jen dvakrát, se mi docela líbí. Nestávalo by se, že v Parlamentu si někteří lidé válí šunky už neskutečných 20 a více let (!) a přitom n i c nedokázali, jen se vždy vezli na volitelných místech kandidátek.

1 0
možnosti
DP

Souhlasím s vámi, každý občan i politická strana mají právo se historicky znemožnit.

2 0
možnosti
DN

Nejsem vyhraněný zastánce Babiše a jeho ANO a také nemůžu říct, že byzvýhradně souhlasím s tímto blogem, ale některé hysterické reakce a napadání autorky (nejde o to s ní souhlasit) mne spíše utvrzují v tom, že příznivci Kalouska přebírají jeho myšlení a vystupování. PS Kalouska jsem v minulosti také naivně volil, Babiše jsem nevolil.

1 0
možnosti
MS

Pokud jste volička ANO,tak vám gratuluju k vítězství,ale nedělejte si falešné Iluze,že Andrej Babiš bude takový hodný Robin Hood,který bohatým bere a chudým dává. Spíš bude charakterem stejný jako politici tradičních parlamentních stran,což potvrdil svým zdlouhavým vysvětlováním ohledně Čapího hnízda,mediálními přestřelkami s Chovancem,který ho zval ke stolu.Ona ta moc v rukou stejně časem zkazí každého,někdy dřív,někdy později.S EET si také jen posvítí na malé ryby,nebo věříte,že registrační pokladna bude třeba v poslanecké kantýně,nebo jakékoli pobočce ČEZ?

Kdyby skutečně hnutí ANO vedl jako firmu,tak minimálně Dan Ťok dostane motivační dopis(před výpovědí)za odborné popření faktu,že by 7.5 kamiony mohly využívat silnice 3. a 4. tříd.

Ale třeba se v hodnocení pletu a tím pádem budu jen rád,že to tu povede normální člověk.

4 1
možnosti
IV

A nejlepší lékaři jsou v Ordinaci v růžové zahradě....Rv

4 3
možnosti
JAN

Souhlasím s vámi co se strany Pirátů týče, alespoň co jsem dosud vysledoval v Praze, ale co se ANO týká, tak bohužel jsem již méně veselý;-D. Proč ? Protože třebas nechápu, že Babiš neřekl hned, ano fa Ptačí hnízdo je fa mé rodiny. A řádně funguje. Tečka. Místo toho, nás tahal za nos, když prohlásil, že komu fa patří řekne, ale až "časem". Je skutečně rozdíl mezi podnikáním a politikou. Dále nesouhlasím, aby vlastnil média. Nebo třeba působení konkrétních ministrů za ANO, je dle mého otřesné. Co udělalo př. ministerstvo spravedlnosti proti "reorganizaci policie" dle not ČSSD ? Co dělá doprava pod p. Ťokem ? Např. aféra VW, a mýtné pro fy Kapsch, to je naprosto nepřijatelné. Takhle by Babiš svou fy nikdy neřídil, okamžitě by je vyhodil. Stropnický je také "trošku" mimo, a to nejen co se Ruska týče, a ještě dostal na triko Prahu. Nu a ministr životního prostředí prohlašuje v tv, že na zmírnění hrozby "sucha" byly provedeny "stovky" opatření. Proč tomu nevěřím ?

Takže dle mého to chce, aby se maldí začali zajímat o budoucnost, a snad konečně "bude líp". Mějte se hezky, a nehleďte na to, jak se tu do vás "někteří" pustí !

4 0
možnosti
AT

Ve vašem věku bych očekával větší moudrost a nadhled. Radost z protáhlých ksichtů vašich neoblíbených politiků je poněkud dětinská.

6 2
možnosti
SN

:-).....Víte paní autorko, že jako jeden z mála Vás podpořím ! Je vidět, že jste ťala do živého! Babiš přišel do politiky bohatý, má majetku na pět generací! Ať si Vaši oponenti zeptají těch, kteří v životě žádnou hodnotu nevytvořili, sedí od školy v parlamentu a jejich jediným výrobním prostředkem jsou ústa. Někdy značně hrubá ! Ti nejsou také chudí.

Sleduji Babiše už roky. Ten tam nešel aby zbohlatl, nýbrž proto, že už se nemohl dívat jak to tady ty zavedené strany drancují ! Stále opakovaná mantra těchto strýců trvale a roky usedlých v politice při levárnách, velmi chytře ošetřených ......dokažte mi to!

A už je to vidět! Hradecký kraj už formuje dopředu koalici s vyloučením ANO i když vyhrála. Kamarádi dlouhé roky vládnoucí, mají přece jakési společné kšeftíky a nějaké ANO jim přece nebude hledět na prsty ! Volby jen ukázaly, že voliči nejsou tak hloupí, za jaké je politici mají a dobře si pamatují. Pro Vás: R^VR^

4 11
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 995x
Po operaci páteře a o francouzských holích  už toho moc neprožívám.......

Seznam rubrik