Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pod minulým fandícím článkem jste chtěla informace - dal jsem vám tam články s odkazem, kde se dají ověřit. Ale vzhledem k tomuto článku dost pochybuji, že jste to udělala byť jen u jediného. Možná si rovnou napište do popisku, že "Babiš je svatý" - protože ten dnešek je dokonalost, vzhledem k tomu, že on sám hravě trumfnul polovinu svého vlastního výčtu zlodějů. Prostředí a okolnosti privatizace zná určitě dobře, o tom žádná - páč právě tam manažer neBureš sehnal levně velkou část dnešního Agrofertu.

Btw z těch slibů o zatočení s korupcí, nalezení 200 miliard v rezervách apod....už nějaký splnil?

0 0
možnosti
AL

Myslím, že kdyby se podrobně začalo zkoumat, jak pan BUreš přišel k majetkům, že by to pro něho taky nebylo zrovna příjemné...

1 0
možnosti
MM

Doporučoval bych stran ANO a Andreje Babiše sundat růžové brýle. Ono sice to co říká je tak trochu prqavda a hezky se to poaslouchá, ale kde jdou činy????

http://www.necenzurujeme.cz/michal-maly/2008/andreji-vlk-taky-sliboval-a-skoncil-s-brichem-plnym-kameni.html

0 0
možnosti
Foto

No byla jste odvážná podruhé to se cení, takže posílám karmu odvahy...ale z diskuze soudím, že z toho co je v blogu napsáno neni nic pravda. Nic méně hledět Babiše přes růžové berýle bych nedoporučoval.;-)

3 0
možnosti
SN

:-)........Oceňuji Vaši odvahu ! Po výživné diskusi s Vašemu minulému blogu, jste neztratila kuráž zamávat červeným hadrem, před Vašimi oponenty !

Lidé neradi slyší pravdu, pokud si minulost idealizují. Výčet je perfektní, není k tomu co dodat. Republika se po sameťáku postupně rozebírala, fabriky se kupovaly na dluh, který se odpouštěl a nakonec president, za potlesku ve stoje, odpustil všem tunelářům všechno! Peníze jsou na kontě, aniž by tito privatizátoři, cokoli přinesli pro společnost.

Babiš, to je opravdu jiná třída ! Skupoval krachující podniky, zaměstnává 33000 lidí, prostě je chytrý! Okradl stát, jako ti Vámi jmenovaní ?

A hlavně.....křivka zadlužování přestala strmě stoupat ! Může to přežít Kalousek a jemu podobní?

Lidé nejsou hloupí ! Většina voličů samozřejmě nehledí denně do zpráv na netu a už se začali dívat i na jinak tendenční televizi. A tak to dali ve volbách této garnituře "sníst" ! R^VR^

3 8
možnosti
Foto

To procitnutí bude pro vás zlé. ;-)

9 1
možnosti
Foto

Ženská, co jste požila?;-€;-O

RvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

8 1
možnosti
Foto

Zapomněla jste na tu největší kauzu a sice kauzu Babiš.

15 1
možnosti
PV

P78a26v94e18l 70V26é76b32r

10. 10. 2016 14:36

Ale copak? Že byste začal psát nový Korán?

0 1
možnosti
Foto

Co chtít od někoho, kdo fandí také pirátům :-/Rv

4 2
možnosti
ZJ

... paní Danuše ... zřejmě jste již S PŘEDSTIHEM zahájila další PŘEDVOLEBNÍ kampaň do Parlamentu ČR na kandidátce Neburešova hnutí:-P.Možná Vás za odměnu pozve též na exkurzi Čapího hnízdaRv.

6 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 995x
Po operaci páteře a o francouzských holích  už toho moc neprožívám.......

Seznam rubrik