Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ČSSD zničí v pravý čas sama sebe. Minulou neděli odpoledne si totiž zapla svou vlastní Autodestrukci a opočítávání stále běží a potom to udělá - VELKÉ BUM.

2 0
možnosti
SN

:-).......Vidíte do toho, jak do hubené kozy ! Tak se kdysi pravilo. Dnes už jsem četl, že Chovanec začíná lichotit presidentovi a pak by to měl Sobotka po sjezdu spočítané! Prase, aby se v tom vyznalo. Ale zmíněná " reorganizace" tam si Sobotka s CHovancem notoval. I když se zbavili Šlachty, stejně jim to ve volbách nepomohlo. Doufám ale, že "vstanou noví bojovníci" a ani uzavíraní antikoalic s vyloučením ANO jim nepomůže a někdo si na ty křivárny posvítí ! R^VR^

1 0
možnosti
Foto

Těmto článkům by se dalo říkat : Fascinace násilím. Lidé rádi mezi sebou porovnávají vrahy, násilníky, hledají motivy co je k tomu vedlo, sledují jejich činy a jakoby morbidně hltají utrpení jejich obětí. Ta samá vášeň je vede i při rozebírání života lupičů, kterým je v tomto systému dovoleno to co je ostatním zakázáno a kterým se říká politici.

4 0
možnosti
MS

On ten Chovanec je vůbec zvláštní případ. Jako jedinému ze "zrádců" mu bylo Sobotkou odpuštěno a posléze byl vykopnut na významný post ministra vnitra. Moc bych nedal za to, že to všechno bylo hlavně zásluhou toho, co všechno Chovanec na Sobotku ví. :-/

6 0
možnosti
JR

J84a73n 80R12á15ž

12. 10. 2016 13:28

Nezapomínejme na to, že ČSSD je dlužníkem, který neplati své dluhy. K soudem stanoveným vca 300 milionů přibývají denne úroky. A každý dlužník je nucen hledat zdroje pro svůj rozmařilý život. Sobotka je zatím důvěryhodný pro sponzory. To je důvod, proč je předsedou a předsedou bude do té doby, než těm, kdo v ČSSD touží po dobře placené funkci nedojde, že díky Sobotkovi ztrácí ČSSD voliče a s takovou se teplých fleků nedočkají. Nezbývá totiž už tolik dobře placených míst ve správní radě ČEZ, VZP, na ministerstvech, které může Sobotka k uzavření"úst" kritikům nabídnout. A po tom, kdy se okruh "korýtek" obhospodařovaných ČSSD zmenšil v krajích, počet kritiků bude narůstat.

ČSSD je na tom dnes se Sobotkou stejně, jako byla ODS s Nečasem. Ale aby Sobotka nedopadl jako Nečas, se Chovanec postaral reorganizaci policie........ prozatím.

7 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 995x
Po operaci páteře a o francouzských holích  už toho moc neprožívám.......

Seznam rubrik