Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

píšete, že si myslíte, že si Američané vybrali dobře....OK, dejme tomu, že máte pravdu..ale mám otázku na čem zakládáte toto své myšlení...proč si myslíte, že si vybrali dobře? A CO KDYŽ SE PLETETE...?

2 1
možnosti
TN

Proleťte si pár blogů paní Brázdové. ;-)

2 0
možnosti
KC

Zvolení pana Trumpa prezidentem vítám už z toho prostého důvodu, že máme naději na překonání neomarxistické ničivé éry, v níž je běžný život lidí znásilňován nefungujícími zásahy falešných elit. Glajchšaltování opravdu není budoucnost, vede ke ztrátě identity, bez níž žádná společnost dlouho nevydrží. Stárne, chřadne a vymírá.

3 1
možnosti
MC

Je velmi smutné, že si myslíte, že V. Klaus sedí za pecí. Zřejmě nikdy nepochopíte co je, bylo a bude pro občany ČR dobré.

3 0
možnosti
Foto

nevím o tom, že bych zmínila V. Klause.......:-)

0 0
možnosti
TN

Spíše jde o Zemanovo zbožné přání (a několikrát veřejně deklarované) být vnímán jako Masaryk, Churchill, Trump ...

A pravdou je, že mu to nemálo lidí žere.

3 1
možnosti
Foto

J32i32ř94í 94K88i24n61d55l

12. 11. 2016 12:05

Mnozí přáli mít u nás na Hradě prezidenta ze kterého se nemusí stydět. Dnes tam mají opilce, lháře, populistu, pohrdající soudy obklopeného podivným panoptikem, který dělá ostudu ve světě.RvRvRv

6 5
možnosti
SB

patříte k lidem, kteří si myslí, že Zeman dělá ostudu ve světě?

Kdybyste jen věděl, jak je to všechno světu lhostejné!

Svět nás například prodal v Mnichově jako housku na krámě, a to jsme před tou konferencí měli v letech 1918 až 1938 dva prezidenty, kteří rozhodně svým chováním žídnou ostudu nedělali (případné výhrady proti Benešovi jsou až z doby po Mnichovu, takže z hlediska této úvahy jsou naprosto bezpeředmětné).

4 6
možnosti
Foto

"Postoje Donalda Trumpa hodnotím." ;-D;-(;-D;-(;-D

4 2
možnosti
Foto

Myslím, že si on z vašeho, hodnocení.paní Jandová, stejně nic nedělá... Rv:-/

2 2
možnosti
JZ

Někdy mám pocit, že největší lidsoku ctností je schopnost vyjádřit nějaký svůj názor. Ono jde spíše o to, jaké ty názory člověk má, než o to, že vůbec nějaké má. Vlastní názor má i kdejaký ochmelka z nádražní restaurace.

1 1
možnosti
DB

to bohužel máte pravdu....a to pak ovšem není názor, ale jen tupé opakován í odposlouchané s iluzí pochopení. Kdyby to byl názor, musel by dotyčný k těmto závěrům dojít nějakou logickou cestou a tedy by musel i být schopen své názory logicky zdůvodnit...a na toto pole se pouští jen málokdo a většinou prohraje v úrovni logiky, i když se bude snažit vyhrát argumentaci jen a jen jako slovní souboj a to včetně urážek a nelogického žvatlání....ve skutečnosti je to tak, že velmi málokdo má názor...nemůže ho mít...i když si to myslí...protože o materii ví jen velmi málo....asi jako kdybychom všichni měli nějaký názor na operaci srdce, oka, či na konstrukci raketových motorů a výroby chipů...ale na ekonomii a politiku má ."názor" SKORO KAŽDÝ.... ZAJÍMAVÉ

0 0
možnosti
OZ

;-D;-D;-DTak to je síla, Trump jako Zeman;-D;-D;-DTady se mrkněte jak se chystá jeho administrativa jednat s Putinem...

https://www.youtube.com/watch?v=kiRIwyIWXTc

8 1
možnosti
JP

Karma, a přání, aby my jsme si zvolili podobného premiéra.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 995x
Po operaci páteře a o francouzských holích  už toho moc neprožívám.......

Seznam rubrik